Siirry takaisin ylös

Uutiset

PMMP kisaa jälleen Teosto-palkinnosta!

Kuusi teosta tai teoskokonaisuutta tavoittelee tämänvuotista Teosto-palkintoa.

40 000 euron Teosto-palkinnolla halutaan nostaa esiin rohkeita, omaperäisiä ja innovatiivisia teoksia. Teokset voivat edustaa mitä tahansa musiikin lajia ja niiden pitää olla kuluvan tai viime vuoden tuotantoa.

PMMP-yhtye onkin taas ehdolla palkinnon saajaksi: Jori Sjöroosin sävellykset, Paula Vesalan ja Mira Luotin sanoitukset ja Sjöroosin, Vesalan ja Luotin sovitukset PMMP-yhtyeen albumilla Veden varaan. PMMP oli palkintoehdokkaana myös kaksi vuotta sitten levyllään Leskiäidin tyttäret.

Muut Teosto-palkintoehdokkaat ovat Verneri Pohjola albumillaan Aurora, Magnus Lindberg sävellyksellään Graffiti kamarikuorolle ja orkesterille, Tapani Länsiö orkesterilaulusarjallaan Elämän lauluja, Scandinavian Music Group albumillaan Palatkaa Pariisiin ja Amorphis-yhtye levyllään Skyforger.

Videot