Siirry takaisin ylös

Uutiset

Boksi

Olemme päättäneet julkaista boksina koko 2000-luvun tuotantomme. Ei huvittanut pykiä kasaan mitään perinteistä hittikokoelmaa, koska sellainen pelkkä sinkkukokoelma olisi jotenkin niin laimea otos yhtyeen materiaalista. Nyt oli kuitenkin jonkinlaisen koosteen vuoro. Jäi vähän kaihertamaan, että ehkä joskus sitten lopun tullessa voitaisiin julkaista sellainen huoltoasemien ständeihin sopiva 20-suosikkia -kokoelma. Mutta ei nyt.

Tuntuu hyvältä panna pakettiin ensimmäinen PMMP-vuosikymmen, ja jatkaa sitten uusin purjein seuraavan puolelle. Katsotaan sitten, riittääkö vielä myötätuulta. Keskustelupalstalla on ollut ilmassa jonkinlaista pettymystä siitä, että boksi ei sisällä suurta määrää ekstroja. Oli kuitenkin niin vaikea vetää rajaa kaiken maailman duoetonpuolikkaiden ja vierailujen väliin, että kokonaisuus ei olisi ollut niin tyylikäs, jos kaikki räpellykset olisi otettu mukaan. Näin oli hyvä! Kaikki kannet ovat saaneet uuden ulkoasun! Uuh… Boksi on hyvä sellaiselle uudelle herääjälle, jolla ei ole vielä PMMP-tuotanto hallussa.

Uutta PMMP-matskua ei tehdä tänä vuonna ollenkaan. Ensi vuodestakaan ei ole vielä suunnitelmia, mutta ei kannata odotella julkaisua todellakaan. Sen sijaan kannattaa tulla keikoille, koska rundia jatketaan näillä lämpimillä varmaankin heinäkuun loppuun, valikoiduissa pätkissä. Eli on armottoman keikoillakäynnin vuoro!

Videot