Siirry takaisin ylös

Uutiset

Uusi single älyttömillä lisukkeilla

Kolmas single Veden varaan -albumilta tulee olemaan Pariterapiaa. Elämän ja musiikin kunniaksi julkaistaan 1.7. 12-tuumainen vinyyli, joka sisältää originaaliversion lisäksi kolme tulikuumaa remixiä: T.A. Kaukolampi 10 Mg remixin, Uusi Fantasia remixin sekä Pox Mawer rmx:n. Julkaisu tulee myös digimyyntiin Ep:nä, sekä myöskin vielä fyysisenä cd:nä, joka sisältää myös Lautturi- ja Viimeinen valitusvirsi -videot!!!! Älytöntä mutta totta!!! Auuuuh miten mahtavaa. Ehkä parasta on se 12-tuumainen vinyyli. Ihan harrastustoimintaa, ja kannesta vastaa sitten jälleen kerran Bifu alias Maria Ahonen. Kuvauksessa oli mukana muutakin ykkösryhmää eli valokuvaaja ja mallit, joille sanon kiitokseni kun näen heidät jossain, nimiä en millään muista juuri nyt.

Pariterapiaa -ep jaetaan myös radioille julkaisun tienoilla, ja toivon mukaan joku radio joskus soittaa jotakin remixiä tai originaalia joskus.

Videot