Siirry takaisin ylös

Uutiset

Studio, kuvaukset.

Nyt ollaan nauhoitettu viisi kappaletta. Kaikilla ei siitä huolimatta ole vielä nimiä. En tiedä, milloin seuraavan kerran tullaan studioon, mutta nyt oltiin kolme päivää putkeen ja sitten keikat, sunnuntaina kotiin… Viikko pois kotoa. Toivottavasti vein roskat lähtiessä.

Otettiin valokuvia. Tai Susanna Majuri otti ja me oleililimme niissä. Otin minäkin Mirasta kuvia, ainakin viisi. Matkustimme jonnekin maaseudulle maailman ihmeellisimpään taloon. Kun hypin pihalla roskista tehdyssä kostyymissä, ajattelin, että näistä täytyy tulla hienoja kuvia, koska tunnen itseni niin naurettavaksi.

Välillä kävimme saunassa, jossa oli iso ikkuna, näkymä pellolle ja metsään. Kikka teki ruokaa, jossa oli rusinoita ja minä sain migreenikohtauksen ensimmäistä kertaa vuosiin.

Videot