Siirry takaisin ylös

Uutiset

Lähetä kuvasi PMMP-kirjaan!

PMMP pyytää fanejaan osallistumaan PMMP-historiankirjoitukseen ja lähettämään yhtyeelle siitä ottamiaan valokuvia! Parhaat otokset julkaistaan syksyllä ilmestyvässä bändihistoriikissa.

Kuvat voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 30.4.2008 mennessä. Sähköpostissa tulee kertoa kuvaajan nimi, kuvauspaikka ja kuvausaika sekä ilmaista, että kuvaaja antaa tekijöille luvan julkaista
valokuva kirjassa korvauksetta. Suuret kuvat ja kuvaryppäät kannattaa lähettää cd:llä postitse osoitteeseen PMMP/Like, Liisankatu 16 A 9, 00170 Helsinki.

Sekä keikkakuvat että muutkin sekoilukuvat kelpaavat, kaikenlaatuiset ja -ikäiset kuvat! On erityisen tärkeää tietää, mistä ja milloin kuva on otettu ja haluatko nimesi kuvan yhteyteen kirjaan. Arvoisat ja mahtavat PMMP:n kanssamatkustajat, tehdään yhdessä Suomen paras kirja yhteisestä taipaleesta tähän asti.

Tuhannet kiitokset!

Videot