Siirry takaisin ylös

Uutiset

Vuokko

Huomasin viihdeuutisissa jutun Vuokko Hovatan uudesta levystä. Nauratti kovasti, kun jutussa oli tartuttu meikäläisen mukanaoloon hänen uudella levyllään, vaikka tein “vain” yhden ainokaisen tekstin. Oli kyllä tarkoitus tehdä ehkä enemmänkin, mutta aika jotenkin kului ja loppui kesken (en ole pitkään aikaan kirjoittanut yhtikäs mitään tuon Vuokolle tehdyn Hiljaiset vuodet-tekstin jälkeen). Näytettiin oikein meidän videota ja kaikkea, vaikka itse uutinenhan on se Vuokon soololevy. Paljon huomattavampaa on, että Aulikki Oksanen on kirjoittanut albumille lukuisia lyriikoita! Hän on esimerkiksi kirjoittanut Sinua, sinua rakastan. Aivan ylittämätön rakkausruno.

Vuokon tulevaan levyyn kannattaa kyllä tutustua. Radio Helsingissä on jo jonkun verran soinut Syleily-niminen biisi, joka on juuri Aulikin sanoittama. Vuokko on todella ihana tyyppi, ja vastavuoroisesti ehdotin häntä Sikojen rakkaus-lastenlaulun esittäjäksi Ipanapalle, sehän on Ilpo Tiihosen runo jonka sävelsin alun perin yhtä lastennäytelmää varten ja Ipanapa-porukka kelpuutti sen sitten mukaan menestysalbumilleen. Hurraa yhteistyö!

Teatteri Vantaassa pyörii (vielä on esityksiä jäljellä) toinen lastenteatteriesitys jossa on myös “sävellyksiäni” (liian hieno nimitys sille mukavalle puuhastelulle, musiikkikuvitus tai joku vastaava sopisi paremmin), näytelmän nimi on Sotta Pyttynen.

Jotenkin huomaamatta tuli viime vuonna tehtyä paljon kaikenlaista lapsiin liittyvää. Ipanapa, Puuheppa ja sitten nuo kaksi lastennäytelmää. Mirakin esiintyi jouluna juuri Vuokon kanssa sellaisessa suuressa koululaiskonsertissa Turussa. Tänä vuonna sitten taas aikuisten aiheisiin. Miran ja Jorin kanssa ollaan alettu suunnitella uutta levyä ja muuta PMMP-jutskaa. Jori tekee myös Magenta Skycoden uutta levyä samaan aikaan. Justiinsa ollaan menossa Miran kanssa Motivukseen tänään urheilemaan. Mira esiintyy siellä Sellosalissa tässä keväällä, toivottavasti pääsen jotenkin katsomaan. Olin Turussakin katsomassa ja hän niin kauniisti lauloi jotta kyynel vierähti!

Videot