Siirry takaisin ylös

Uutiset

Kiitos näistä vuosista.

Koko PMMP kiittää kuulijoitaan yhteisestä ajasta. Ei ainoastaan Huvilan keikka vaan koko kesä oli aivan huikea! Erityismaininta ja yleisölle hurraahuuto myös viimeisestä Tavastian keikasta, se oli bändin omasta mielestä kaikkein paras PMMP:n Tavastian keikka koskaan, tunnelma sen mukainen. Sanainen arkku on aika tyhjä nyt, viikon alusta taas lastenlevyä nauhoittamaan. Pojat lähtevät pian kahdeksi kuukaudeksi road tripille Jenkkeihin.

Huvilan keikka julkaistaan DVD:nä. Meitä näkee vielä ainakin lastenlevyn tiimoilta jonkun verran, yritämme muistaa kirjoitella ainakin foorumille niin on helpompi bongata. Yleensä joku ehtii siellä paljon nopeammin, mahtavat moderaattorit pysyvät kärryillä meitä paremmin.

Huomenna on juttu Hesarissa. Tänään oli Ilta-sanomissa. Tiistaina Xtra large-ohjelman kuvaukset.

Videot