Siirry takaisin ylös

Uutiset

Hammas irtosi ja Mira pääsi Panun jääkaappiin.

Ensinnäkin, viime viikkojen keikat ovat olleet sekä bändin menon ja yleisön puolesta ihan omaa luokkaansa. Ei hajua, miltä se on ulospäin kuullostanut, mutta yleisön mukanaolo ja toisaalta oma energia on ollut ehkä parempaa kuin koskaan.

Old Texas oli taas kerran unohtumaton. Vitsi mitä jengiä. Hotelli Vantaa oli suorastaan hurmoshenkinen. Ja tänään Lahdessa Paulalta lähti etuhammas ennen Kesäkavereita. Omasta mielestään hän näyttää nyt Madonnalta, muiden mielestä lähinnä naurettavalta. Lutakkoon tulevat pääsevät ihastelemaan harvaa eturivistöä, ja nyt tarkoitamme etuhammasrivistöä siis. Old Texasissa Paula löi päänsä Miran polviin ja nyt oikea silmä on mustana ja kaikenkirjavana (onneksi meikillä saa piiloon). Eli kaikin puolin edustavana ollaan liikenteessä.

Mira sai jonkun lehden, missä Panu fanittaa häntä. Oli laittanut kuvan jääkaapin oveen. Paula muistaa itsekin jäätyneensä, kun törmäsivät Panuun kadulla. Hän kun on ujo. Terkkuja Panulle paljon! Varsinkin Miralta, tietysti. Upeaa päästä jonkun jääkaapin oveen.

Valomies-Tompalla ja monitorimiksaaja-äänentoistopalvelumoguli-Vessellä on oma bändi ja sen nimi on Kirofoni. Sitä voi äänestää himotuimmat-listalla, menkää ja tukekaa! Toivottavasti pojat lämppäävät meitä Virgin Oilissa 1.6.

Keikkatauko haluttiin ilmoittaa jo nyt, että ehditte kesällä tulla nautiskelemaan varastoon. Eihän se loppujen lopuksi mikään älyttömän pitkä aika ole, elokuun puolivälistä kevääseen. Kesällä -08 voisi jo taas lähteä johonkin huutamaan, katellaan.

Videot