Siirry takaisin ylös

Uutiset

Abinan raivolla.

Selvisimme hengissä abiristeilyistä. Viisi päivää ja neljä keikkaa putkeen Mariellalla ja yksi myrskykin kohdattiin. Olin ollut töissäkin samaisella laivalla enkä koskaan tullut merisairaaksi, mutta niin vain joutui antamaan periksi, tai siis ylen. Kahdesti. Juuri ennen keikkaa. Lavan vieressä oli Veskulla yrjösanko, laiva heilui niin hitosti, mutta keikalla oli kivaa. Pomppiessa ei laivan keinunta enää haitannutkaan yhtään. Viimeiselle risteilylle tuli kavereitakin mukaan ja Music Television tekemään haastista, tutut Axl ja Kusti M. Vieläkin keinuttaa kyllä. Mariellalla on Itämeren paras henkilökunta (nyt kun minä en enää työskentele siellä). Rakkaita terveisiä kaikille ihanille abeille. Teistä puhuttiin messissä paljon hyvää, käyttäydyitte kohteliaasti ja olitte siistejä.

Videot