Siirry takaisin ylös

Uutiset

Tammikuu on pakkaskuu…

Kävimme Miran kanssa vierailemassa Jukka Pojan uudella levyllä muutamassa kappaleessa. Ajomatka Jukan perheen luo oli mielettömän kaunis, toinen toistaan idyllisempiä maisemia, hevosia, veneitä… Ja koko perhe oli mahtava, laittelivat siellä luomuruokaa ja keittivät luomukahvit kaikessa rauhassa. Biisejä harjoiteltiin siinä joulukuusen vieressä lasten kanssa ennen kuin kiivettiin vinttiin nauhoittelemaan.

Äänittämiseen kuului Jukan kannustava tanssahtelu. Kissakin nähtiin.

Harmiksemme jossain vaiheessa oli pakko lähteä poiskin, kun illalla oli jotain turhaa menoa, mutta lämmittävä kokemus oli toden totta.

Mira juonsi NRJ-gaalan ja minusta hän oli loistokas. Pitää katsoa nauhalta se kokonaan, kun takatiloissa ei äänet kuuluneet niin hyvin screeniltä. Tänään illalla on sitten Jippu-klubi, jännittää, mutta tietysti Mira ja Jori tulee kuuntelemaan.

Videot