Siirry takaisin ylös

Uutiset

Moi!

Levy on ihan hyvässä vaiheessa, keikat pääpiirteittäin menneet mahtavasti ja kaikki on todella hyvin. Tänään oli kaksi keikkaa, ja olo on sen mukainen, huh. On ollut mukavaa nähdä tuttuja naamoja siellä yleisössä, kiitos hei “alkuaikojen” uskolliset kuulijat, teillä oli ensin pallo hallussa! Tämän mahtavammasta kesästä ei kai voi -suomeksi laulava yhtye- haaveillakaan, nyt meni kyllä festarineitsyys monellakin tapaa.

Kiitos Ilosaarirock vielä kerran viime vuodesta ja nyt tästäkin, loistomeininki taas. Viihdyimme yleisön puolella oikein hyvin, ja Ilosaarirock oli ainoa festivaali, jossa festarikansa puhutteli mitä kohteliaimmin, jutteli rennosti mukavia, kysyi kauniisti lupaa valokuvan ottamiseen ja oli muutenkin parasta ryhmää. Siellä ei laulaneet kännykkäkamerat eikä kukaan kaatanut kaljaa päälle yrittäessään tarttua maitorauhaseen käskien samalla suu vaahdoten Tittaa ottamaan äkkiä nyt se kuva ja “Maria” panemaan nimpparit pakaraan. Lavan takana ravintolassa oli Jaakko Teppo!!!

Täytyy myös maalailla Ruisrockin tunnelmia, uskomaton hellepäivä ja ihmiset meressä, niitä oli vain niin paljon, kyllä kaikilta taisi tulla luuytimestä asti mehut pihalle kun oli niin hikinen lössi keikan jälkeen takahuoneessa. Mira oli tosissaan kotikentällä ja Jori kiipesi lavalle meidän kanssa, ensimmäisen kerran.

Videot