Siirry takaisin ylös

Uutiset

PELASTAKAA SÄVELRADIO!!!!

MITEN NÄIN TÖRKEÄ LOPETTAMISPÄÄTÖS ON VOITU TEHDÄ? Kysymys ei kuulema ole edes alhaisista kuuntelijaluvuista. Sävelradio on ollut ainoita kanavia, joka soittaa 50-, 60- ja 70-luvun klassikkoja ja nimen omaan vanhaa Suomi-iskelmää. Mikäli peruste oli, että iskelmäradio on jo olemassa, voin hyvin kertoa, että aika harva 20-30-vuotias on kuunnellut päivittäin iskelmäradiota, jossa soivat tämän päivän tusinaiskelmäartistien tunnissa tehdyt albumit, mutta sävelradiota kuuntelevat hyvin monet tämän ikäiset! Sävelradio oli erilainen kanava ja silti suosittu. Lady Fm ja rock Fm olevinaan korvaavat tämän menetyksen. Kuka mökkiläinen ei olisi kuunnellut autoillessaan ja mökillä sävelradiota, josta ensin kajahtaa vanhaa Beach Boysia ja sen jälkeen joku Elviksen ikivihreä, ABBA:a, kasariballadeja, ysäriballadeja. Sama ihmetyksen aihe on tietysti Radio Cityn lopettaminen. Miksi menestyvä kanava ajetaan alas? Varsinkin kun kanava on legendaarinen. Sen historia pitää nyt saada kansien väliin tai dokkariksi.

Terveisiä muuten Ylelle, että toivottavasti mahtava PopKlubi jatkuu syksyllä muodossa tai toisessa. Ylen musiikkiohjelmien ei tarvitse eikä pidä kilpailla Idolsin kanssa, vaan niillä on mahdollisuus esitellä musiikin alakulttuurejakin. PopKlubi oli mielenkiintoinen ja tärkeä lipunkantaja viime vuoden kauheiden -ja harvenevien- musiikkiohjelmien joukossa. Se voisi olla jopa pidempi kestoltaan! Ohjelmasta puhuttiin ja sitä katsottiin, ja nyt ei ole oma lehmä ojassa. Jos se poistuu, mitäköhän tulee tilalle?

Videot