Siirry takaisin ylös

Uutiset

Ihana kesä, kiitos!

Oltiin Miran kanssa alennusmyynneissä ja tilasin rullaluistimet niin päästään pohojammaal lakeuksilla luistelemmaan. Piti tilata kun on niin pikku jalka, ympäristöönsä silkkaa kesäaurinkoa säteilevällä Miralla onkin jo omat luistimet ollut pitkään. Keikkareissaillaan kovasti ja nautitaan siitä todella, ihan kuin olisimme suorastaan vastarakastuneita kaikki toisiimme. Asiat ovat toden totta menneet nappiin, ja hurrasimme tuolle music control 1. -sijoitukselle useampaan otteeseen, jospa nyt ne kaikista väsähtäneimmätkin toimittajat vaihtaisivat otsikointiaan edes seuraavan levyn tiimoilta (älkää nyt tukkiko postia ja kyselkö onko se tulossa, nyt rakastetaan tätä pikkuvauvaa, vastahan se maaliskuussa synnytettiin maailmaan). Tänään tehtiin suosikkiin karkkia kysymyksistä-juttu, joka päivä on jotain hulinaa. Tiistaina on siis se varuskuntakeikka Santahaminassa ja illalla Black Sabbathin keikalle… Au au auuuu! Aistinette hysterian, kello on tsiljari ja juuri lopetin Donnie Darkon katsomisen. Mira oli eilen yökylässä ja katsottiin ensin Liar liar, aloitettiin sen perään Donnie mutta uuvahdettiin ja nyt piti katsoa yksin. Hö. Onneksi heti huomisaamusta kello 8:30 saan taas aloittaa aamun pyöräilemällä Miran kanssa KissFm:lle.

Videot