Siirry takaisin ylös

Uutiset

Me teimme itse videon!!

Basistimme Juho Vehmanen uhrasi videon kuvaamiseen, leikkaamiseen ja matskun käsittelemiseen varmaan 140 tuntia työtä. Muu kuvamateriaali on esimerkiksi keikkamyyjämme arkistoista ja minäkin olen päässyt kameran taakse tietysti. Muita taltioijia ovat olleet Niko Pihlaja ja Jarmo Raitio. Video on totta kai tehty road movie-tyyppisesti matkalauluun ja ehkä saadaan näyttää se summerissa, mutta älkää sitten innostuko, jos vaikka tuleekin joku kapula rattaisiin. Varmaankin video laitetaan jollekin julkaisulle tai sitten tänne sivuille. Erityinen kiitos kuuluu Miikka Lommille, jolle soittelimme ahkerasti vinkkien toivossa. Olen ihan fiiliksissä, se oli juuri sellaista puoliksi poskellaan olevaa haikeaa häröilyä kuin kenen tahansa reissukooste tai festarivideo. Ai niin, lintsillä keikka on varmaan kuuden maissa tai sen jälkeen. Näkyy!

Videot