Siirry takaisin ylös

Uutiset

demi

Huomenna on Demin kuvaukset, kuvan ottaa Jukka Rapo, sama mies joka otti mies-lehden kalenterikuvan joka oli meidän mielestä tosi upea. Juttukin kuulostaa hirveän kivalta, tuodaan vauva- ja lapsuuskuvia sinne ja parhaat tulee juttuun! Jee, herkkuja luvassa todellakin. Keskiviikkona mennään mix-lehden mukavan Carlan kanssa aamupalalle ja tehdään sinkkuraatijutska, taas pitäisi tuomaroida muiden musiikkia. Ollaan ajateltu aina, että kiva kun maailmassa on erilaisia ihmisiä ja erilaista musaa, ei voi dumata ketään totaalisesti. Etenkin kun opettaa itsekin musiikkia ja Mira on opettanut tanssia, yrittää saada kaikki lapset ilmaisemaan itseään edes vähän, niin on epäreilua sen jälkeen mennä haukkumaan jonkun vähän vanhemman lapsen ilmaisuja. Mira oli mielestäni mahtava suosikin sinkkuraadissa, kauhean hauska ja kannustava, vitsaili sitten omalla kustannuksellaan kun muut heittäytyivät analyyttisiksi. Mua taas jännitti se runoraati, kun en noin teknisesti ymmärrä että mikä oikeasti on hyvä runo, jotkut vaan kolahtaa ja koskettaa, toiset ei sitten yhtään. Mutta no. Mielipiteet mielipiteinä. Meidänkin.

Videot