Siirry takaisin ylös

Uutiset

Odotuksia

Odotamme innolla että kuulette uutta albumia, toistaiseksi radioiden yms. tahojen vastaanotto on osoittanut että meidän omalaatuisella yhtyeellämme ja musiikillamme on vielä pitkä tie kuljettavana ennen kuin se löytää paikkansa täällä, mutta siihen olemme varustautuneetkin. Olemme todella ylpeitä ja tyytyväisiä uuteen albumiin kuten edeltäjäänsäkin, joten mikäs tässä ollessa. Tänne nettisivuille tulee jukeboksi josta voi kuulla pätkiä biiseistä jos olette uteliaita, toivon että se järjestyy pian. Meiltä on kysytty sinkun vakavuuden takia, että olemmeko nyt jotenkin vakavoituneet. Emme sen enempää kuin ennenkään. Jokainen, jolla on meidän ensimmäinen albumi kyllä tietää mistä puhun ja uuden tulevat omistajat huomaavat sen myös. Toka kiekko on yhtä skitso kuin ekakin. Ja osaamme edelleen pitää hauskaa ja nauraa.

Videot