Siirry takaisin ylös

Uutiset

Miran tatskat

Miran tatskat on kuvattu ja neitiä haastateltu Juho Juntusen uuteen tatskakirjaan jonka nimi on muistaakseni “tatuoitu”. Aiheesta tulee sessionsin haastis tai muu subtv:n ohjelma joskus parin viikon sisällä. Näillä epämääräisillä tiedoilla sit vaan! Muuten kiitos Herpalle ihanista lahjoista!! Pojat olivat mielettömän otettuja että olit osannut niin hienot ja mieluisat jutskat hankkia. Se pipo oli muuten eka pipo joka sopi Juholle, Mikko melkein tirautti liikutuksen kyyneleet kun näki ne ihailemansa hanskat ja olit vielä niitä kaikkien suosikkimynthooleita muistanut laittaa! Ne tyynyt oli maailman paras juttu meille niskavammaisille akoille. Kiitos!! Ja ultraa oli kiva nähdä Kouvolassa myös, olet niin kiva fani, aina niin asiallinen ja mukava. Hymyä kaikille!

Videot