Siirry takaisin ylös

Uutiset

Kuutamolla

Käytiin Miran kanssa kuutamolla-ohjelman nauhoituksissa. Tietenkin eri jaksoissa. En ole ihan varma milloin jaksot tulevat ulos, muistaakseni mä 10.1. ja Mira helmikuussa. Eli jos jotakin kiinnostaa niin sen näkee sitten lähempänä lehdestä tai maikkarin nettisivuilta.? Alunperin mun piti olla siinä jaksossa missä Mira mutta hän oli kuumeessa joten mun piti hypätä tilalle aamulla kahdeksalta. Muuten varmaan hyvä idea mutta olin valvonut koko yön eli ajattelin että mun silmistä tulee ehkä verta. Neuvokas maskeeraaja oli ilmeisen tottunut tällaisiin verestäviin mollukoihin koska hänellä oli silmätippoja. Olin aika sekava varmaan ja ihan pirun väsynyt. Ja Mira sai olla samassa jaksossa Anita Hirvosen kanssa. Tähän liittyy juttu… Mutta sen voi kertoa vasta ohjelmien jälkeen.

Videot