Siirry takaisin ylös

Uutiset

FANIPOSTI JA KEIKAT

Nyt tehdään tämä kerralla selväksi. Meille voi lähettää kirjeitä tms. osoitteeseen BMG Finland/PMMP PL 173 00211 Helsinki. Vastauksen saa AINOASTAAN, jos mukana on postimerkillä varustettu vastauskuori ja oma osoite tietenkin. Sitten keikoista: Me emme tiedä, olemmeko menossa jonnekin päin Suomea joskus. (Esim. Oletteko tulossa joskus tänne Ala-Vetelään pliis tiäkste?) Tulossa olevat keikat tietää keikkamyyjä Matti (PopgramFinland Oy) ja varmistetut keikat ilmestyvät KEIKKAKALENTERIIN jota pääsette katselemaan itsekin. Keikkakalenteria ei päivitä kukaan viidestä bändin jäsenestä ja se löytyy myös Popgramin sivuilta, klikkaa logoa sivujen ylälaidassa. Bändi ei voi vain päättää tai toivoa lähtevänsä seuraavaksi vaikkapa Tampereelle esiintymään. Keikat tulevat kysynnän kautta ja paikkojen omistajien tilaamana. Eli kyllä, tulemme juuri sinne Taka-Nilsiään tai Tuupovaaraan jos joku meidät ensin sinne tilaa keikkamyyjältä. Nämä ovat kaksi eniten esitettyä kysymystä sähköpostiviesteissä, vastaukset aina nämä samat lätinät.

Videot