Siirry takaisin ylös

Uutiset

Miksi?

Olin odottanut niin kovasti tätä tavastian keikkaa (ruma-klubi) ja sitten kun se tapahtuu, mulla on kauhea flunssa. Miksi se menee niin? Miksi flunssa ei tule vasta vapaaviikonloppuna? Juholla on ollut myös tosi kauan räkätauti, hirveää jos se jatkuu 2 viikkoa. Donnasit olivat ihania tyttöjä, ja kertoivat jännittävänsä, koska Andy oli kuuntelemassa. Itse asiassa The Donnasin rumpali keroi, että juuri kun Hanoi Rocks oli nousemassa tosi suureksi bändiksi, joku Mötley Cruen soittaja ajoi HR:n rumpalin(?) päälle autolla. En tiennytkään tätä. Jos stoori nyt meni näin. Joka tapauksessa tytöt pitivät bändiä kovana juttuna. Eivät vaan muistaneet, että se onkin Suomesta.

Donnasin laulaja halusi kokeilla emsil-suolaa, jota kurlasin ja nielin että ääntä lähtisi. Vai onko se emsin? Käärittiin sitä keltaiseen lautasliinaan mukaan. Toivottavasti se ei aiheuta väärinkäsityksiä. Esimerkiksi tullissa.

Videot